Hyrbil Ostrava

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Tjeckien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Ostrava

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Ostrava

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Ostrava genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Ostrava. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Ostrava guide

Biluthyrning Ostrava
Hyrbil Ostrava

Ostrava är en stad i Tjeckien som ligger i Mähren-Schlesien i floden Oder i den västligaste av Tjeckien på gränsen till Polen.Befolkningen är 310.464 (2011), och det är Tjeckiens tredje största stad. Ostrava namngavs efter floden Ostra, och staden består av fyra tidigare städer.

Ostrava ligger i sydvästra änden av Övre Schlesien kolfälten. Innan det hade mycket kol och järnindustrin och var kraftigt förorenat. Men eftersom sammetsrevolutionen 1989, kollapsade en fredlig populär revolt som ledde till det tjeckoslovakiska kommunistpartiets diktatur och ersattes av en demokratiskt vald regering Václav Havel som president har detta förändrats. Samtliga kolgruvorna är stängda, men det finns fortfarande järn, stål och valsverk, kemiska fabriker, maskiner och livsmedelsindustrin i området.

Staden har ett rikt kulturliv med fem teatrar, mer än 60 gallerier och en av Europas bästa symfoniska orkestrar, Ostrava s Janáček filharmoniska orkester. En attraktion som blir mer och mer populärt bland ungdomar, Stodolní Street, ett område med barer, pubar och klubbar. Det höll Colours of Ostrava, en musikfestival varje sommar ger många musiker och grupper från hela världen. En annan attraktion är MINIUNI, som är en samling med över 30 byggnader av Europas främsta arkitektoniska miniatyr Big Ben och Eiffeltornet.

Den närmaste större flygplats är Leos Janacek Ostrava Airport 27 kilometer från centrum av Ostrava. En annan stor flygplats är Žilina Airport (ILZ / LZZI) som liggeri Slovakien, 100 km från Ostrava.