Hyrbil Ottawa

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Canada
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Ottawa

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Ottawa

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Ottawa genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Ottawa. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Ottawa guide

Biluthyrning Ottawa
Hyrbil Ottawa

Ottawa är huvudstad i Kanada, som ligger i provinsen Ontario. Själva staden har en befolkning på 883.000, medan huvudstadsregionen bor drygt en miljon (2011). Huvudstaden ligger på Ottawa River i östra Ontario, och flera broar ansluta den med angränsande Hull, Quebec.

Ottawa historia går tillbaka till 1826, och huvudstad i funktion den har haft sedan 1867, då Kanada blev en stat.

Ottawa kännetecknas av att vara landets administrativa centrum – och även ett viktigt universitet. Ända sedan 1920-talet har det skett kontinuerliga och omfattande renovering av centrum. Ottawa anses därför vara en vacker och ren stad, med ett antal grönområden i form av stora, vackra parker och gångvägar.

I Ottawa, finns det också ett stort antal museer och nationella kulturinstitutioner. Bland dessa är National Arts Centre (teater, opera och konserthus) och konstmuseum ”National Gallery of Canada.” Också imponerande historiska museet ”Musée Canadien des Civilisations”, ett besök, även om det geografiskt ligger i ”vänort” Hull. ”Canadian War Museum” är också en av stadens mest populära destinationer. Det här är Kanadas National Museum of militärhistoria.

Ottawa mest kända landmärke är parlamentsbyggnaden med Peace Tower, som ligger på 8 km långa Rideau kanalen. På vintern använder kanal rink, vilket gör det till ett populärt rekreationsområde. Rideau Canal och floden Oiiawa   ansluter Ottawa Kingston staden Lake Ontario.Kanalen öppnades redan 1832, och sedan 2007 har det varit på UNESCO: s världsarvslista.

Den närmaste flygplatsen är Ottawa Macdonald-Cartier International Airport, som ligger 15 miles söder om centrum.