Hyrbil Penang

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Malaysia
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Penang

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Penang

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Penang genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Penang. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Penang guide

Biluthyrning Penang
Hyrbil Penang

Penang är en sultanatet eller statlig federation i Malaysia. Det ligger på den nordvästra kusten av Malackahalvön,, särskilt de Malackasundet och befolkningen är cirka 1,5 miljoner (2010). Huvudstaden är Georgetown. Staten omfattar, förutom ön Penang, även fastlandet Seberang Prai område. En av de längsta broarna som förbinder Penang ön med fastlandet.

Penang är en viktig trafiken nav i Malaysia.Den är utrustad med en upptagen hamn, en internationell flygplats och välutvecklade järnvägsförbindelse både med resten av landet och med angränsande Thailand.

Huvudstaden George Town är Penang största stad. Mellan 80 och 90% av delstatens befolkning bor i huvudstadsregionen.

Staden lockar turister från hela världen, främst på grund av den speciella atmosfären av staden, där det finns pittoreska, smala gator och en hel myriad av gatan handlare av olika slag.

George Town kännetecknas av mångkulturella befolkningen. Förutom moskéer och tempel, som ofta är belägna sida vid sida, det finns imponerande byggnader både på engelska kolonial stil (t.ex. Town Hall) och i traditionell kinesisk arkitektur (t.ex. ”Clan House” Khoo Kongsi).

Annars är det berg Penang Hill ett populärt turistmål. Det är Malaysias första fjällstation 830 m – och du kan välja att gå eller använda en av de specialbyggda tågvagnar för att nå toppen. Härifrån finns det en magnifik utsikt över Penang och fastlandet.

Många besökare tar också resan till byn Ayer Itam. Det är i själva verket en av de vackraste buddhistiska tempel i hela Sydostasien – Kek Lok Si. Det ligger majestätiskt på en kulle, och den centrala templet komplexet är ”The Ten Thousand Buddhas Pagoda”. Topp – på toppen av ett antal våningar – är prydd med en gyllene spiral formad topp.

Penang International Airport ligger 16 miles söder om Georgetown.