Hyrbil Perugia Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Perugia Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Perugia Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Perugia Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Perugia Flygplats guide

Biluthyrning Perugia Flygplats
Hyrbil Perugia Flygplats

Perugia San Francesco d’Assisi – Umbrien International Airport (PEG) ligger 10 km öster om stadens centrum Perugia i mellersta Italien.Detta är den enda kommersiella flygplatsen i regionen Umbrien.

Flygplatsen, tidigare Perugia Sant ’Egidio Airport, men har ändrats. I italiensk flygplats som heter ”Aeroporto di Perugia – San Francesco d’Assisi”.

Perugia Airport servad 113.000 passagerare under 2010, men har en kapacitet på 500.000 passagerare – efter flygplatsen uppgraderades och moderniserades 2011.

Flygplatsen är liten och effektiv, och används främst av lågprisflygbolag som Ryanair, Bellair, Skybridge Airops etc. Det finns också ett antal charterflyg under sommaren. Några populära destinationer från Perugia flygplats Milan, London, Tirana och Bryssel.

Faciliteter för resenärer på flygplatsen är relativt begränsad, men det finns en butik, en tidningskiosk och en bar i terminalbyggnaden. Flygplatsen är handikappanpassad.

För att komma till Perugia centrum, kan man ta en buss eller taxi. Bussresa tar ca 20 min. – Beroende på trafiken. Om du vill hyra en bil i Perugia, den biluthyrningsföretag Avis, Hertz och Europcar kontor i terminalbyggnaden på flygplatsen.