Hyrbil Portimao

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Portugal
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Portimao

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Portimao

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Portimao genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Portimao. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Portimao guide

Biluthyrning Portimao
Hyrbil Portimao

Portimao ligger i södra Portugal Atlanten.Staden har 45.000 invånare (2011), och är en av de mest populära turistmålen i Algarvekusten.Dessutom är staden ett viktigt centrum för portugisiska fiskeindustrin.

Portimao är känd för sina långa sandstränder, ibland bryts upp av några ganska speciell sten och grotta formationer. Grottorna kan nås med båt, och är populära destinationer.

Under de senaste åren hade Portimao ett snabbt växande popularitet som ett semestermål, speciellt för rika nordeuropéer. Staden framstår som en modern rekreasjonsby med en kosmopolitisk känsla, och många skulle beskriva platsen och natur paradis.

Det finns många aktiviteter på Portimao. Bland de vanligaste erbjudanden är delfinsafari och båtturer – särskilt till grottorna vid havet, men även längs Arade River, som har sitt utlopp i Portimao. En annan aktivitet som är typisk för Portimao, är golf. Det finns flera golfbanor i närheten.

Annars Portimao en typisk shoppingstad, där det finns en mängd butiker särskilt när det gäller skor, väskor och kosmetik. Om du vill uppleva den syd-portugisiska nattliv rekommenderade atmosfären i Praia da Rocha. Det skenande nattliv, det har också ett eget kasino. Praia da Rocha ligger i utkanten av Portimao – 2,8 km söder om centrum.

Den närmaste flygplatsen är Faro flygplats, som ligger 70 km öster om Portimao.