Hyrbil Praia Da Rocha

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Portugal
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Praia Da Rocha

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Praia Da Rocha

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Praia Da Rocha genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Praia Da Rocha. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Praia Da Rocha guide

Biluthyrning Praia Da Rocha
Hyrbil Praia Da Rocha

Praia da Rocha är en strand i utkanten av staden Portimao på Algarvekusten i södra Portugal.Stranden är 1,5 km lång – och är ett av de finaste och mest populära i regionen Algarve.

Namnet Praia da Rocha (”Rock The Beach”) är att stranden regelbundet bryts av stenar och enorma klippor i olika storlekar och formationer. Några av dessa är upp till 20 meter hög. Turister från hela världen kommer hit i stort antal varje år.

Längs stranden finns en mängd olika restauranger, diskotek, nattklubbar och barer – vilket bidrar till en stor och varierad nattliv erbjuder både dag och natt under turistsäsongen. Platsen har också en egen kasino. De hotell och butiker är nära varandra, vilket gör Praia da Rocha en populär centrum inte bara för rekreation utan också för shopping.

Även om det kan vara igensatt med turister i Praia da Rocha, verkar sällan trångt – vilket beror på att stranden är inte bara lång, utan också mycket bred. Längs stranden, bakom klipporna är den långa allén Tomás Cabreira, där de flesta hotell, barer och butiker finns. Och i slutet av allén hittar vi platsen viktigaste historiska attraktion – slottet Santa Maria de Ribamar från runt 1700. Det byggdes som ett försvar av pirater, och från toppen finns en underbar utsikt över stranden.

Det är sagt att Praia da Rocha är en av Algarves mest fotograferade platserna, och det var här hela turismen investeringar i Algarvekusten började på 1930-talet.

Den närmaste flygplatsen är Faro flygplats, som ligger 72 km öster om Praia da Rocha.