Hyrbil Québec

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Canada
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Québec

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Québec

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Québec genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Québec. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Québec guide

Biluthyrning Québec
Hyrbil Québec

Québec är huvudstad i provinsen Quebec som ligger öster om Kanada. Staden har en befolkning på 516.622 invånare (2011). Majoriteten av befolkningen har franska som modersmål.

Det är en av Nordamerikas äldsta stad norr om Mexiko, och den enda vallgrav intakt.Quebecs Gamla Stan (Vieux Quebec) utsågs att vara en del av världens kulturarv av UNESCO 1985

Staden grundades av Samuel de Champlain i 1608. Québec är den näst äldsta europeiska bosättningen i Nordamerika som fortfarande är i bruk. Quebec är en av Kanadas viktigaste destinationerna för turister och en av mycket få platser i landet där man kan få en känsla av historia. Den gamla staden är omgiven av fasta och intakta murar och bastioner. Många av byggnaderna inom väggarna är från tiden under franskt kolonialt styre (1603-1763), en av dem är Basilique Notre Dame du Québec. Chateau Frontenac är ett slott som har konverterats till ett hotell, och bara en av de många boende. Staden är en stor student med tre universitet.

Québec är också känd för sin karneval firande på vintern och fest San Juan Bautista. Turistattraktioner ligger nära staden är Montmorency Falls och basilikan Sainte-Anne-de-Beaupré.

Québec City Jean Lesage International Airport ligger 11 km sydväst om staden.