Hyrbil Quito Flygplats

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Ecuador
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Quito Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Quito Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Quito Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Quito Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Quito Flygplats guide

Biluthyrning Quito Flygplats
Hyrbil Quito Flygplats

Nya Mariscal Sucre International Airport (UIO) ligger 40 miles nordost om centrum Quito, i byn Tababela. På spanska flygplats som heter Nuevo Aeropuerto Internacional de Quito.

Flygplatsen öppnades i februari 2013 och ersatte den gamla flygplatsen med samma namn, som var beläget strax norr om centrum.

Byggnadsarbetena på den nya flygplatsen inleddes 2006, och all trafik går härefter från New Mariscal Sucre International Airport. Flygplatsen har en kapacitet på 6 miljoner passagerare årligen och har en terminalbyggnad.

Cirka 18 flygbolag – däribland KLM, United Airlines, American Airlines och Ibera – har direktflyg från Quito flygplats till andra destinationer i Norge och utomlands.Några av de destinationer är Miami, Atlanta, Houston, Madrina, Amsterdam och San Salvador.Flygplatsen är också navet för flygbolagen Aerogal och LAN Airlines.

Faciliteterna på flygplatsen inkluderar sådana butiker, caféer / restauranger, bank, ATM, valutaväxling, internet, vårdcentral och VIP-lounge.

För att komma till centrum av Quito, kan man använda shuttle eller taxi. Enligt planen i staden tunnelbanan kommer även att finnas tillgängliga från och med 2016.

Om du vill hyra en bil i Quito, flera företag biluthyrning kontor på flygplatsen, inklusive Hertz, Avis, Budget och Localizer.