Hyrbil Quito

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Ecuador
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Quito

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Quito

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Quito genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Quito. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Quito guide

Biluthyrning Quito
Hyrbil Quito

Quito är huvudstaden i Ecuador, och är 2.800 meter över havet, i norra delen av landet.Staden tillhör Pichincha provinsen, som ligger 25 km söder om ekvatorn. Quito grundades 1534 och har idag 2,2 miljoner invånare (2012). Staden är ett viktigt politiskt och kulturellt centrum.

Quito är omgivet av höga berg och ligger vid foten av den aktiva vulkanen Pichincha, som tornar 4759 meter över havet Staden har ett tempererat klimat med konstant temperatur under hela året. På grund av höjden, är klimatet milt, men nätterna kan vara kyliga här.

Stadens välbevarade historiska centrum i klassisk spansk stil är en UNESCO: s världsarvslista.

Här är några av stadens mest populära sevärdheter – inklusive Quito katedralen från 1562, kyrkan San Francisco från 1535, den Jesuit-kyrkan ”La Compania” (byggd under perioden 1605 till 1765), och Basilica ”Basilica del Rösta National” (som inleddes 1892) – som har den högsta klocktornet på 115 meter. Den gamla staden är också värd flera kloster och andra byggnader från kolonialtiden.

Museet i Quito rekommenderade också ett besök. Här kan du se de sociala historia utställningar. Också ”Museo del Banco Central” har en omfattande samling som visar Ecuadors kultur, konst och historia.

Andra turistattraktioner i Quito inkluderar en botanisk trädgård, ett arkeologiskt museum, ett astronomiskt observatorium, ett zoo och ett antal parker och grönområden.

Det är också mycket populärt för turister att ta linbanan ”Teleferico” – världens högsta linbana – upp till en utsiktsplats på vulkanen Pichincha östra sidan. Visa webbplatsen ligger cirka 4100 meter över havet i dalen nedanför är en nöjespark.

Det nyöppnade flygplats New Mariscal Sucre International Airport ligger 40 miles nordost om centrum.

Flygplatsen öppnades i februari 2013 och ersatte den gamla Mariscal Sucre International Airport – som ligger bara 12 miles norr om centrum.