Hyrbil Recife

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Brasilien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Recife

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Recife

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Recife genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Recife. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Recife guide

Biluthyrning Recife
Hyrbil Recife

Recife är huvudstad i delstaten Pernambuco i Brasilien. Det ligger på den östligaste punkten i Brasiliens nordöstra Brasilien där floderna Beberibe och Capibaribe möts före tömning i Atlanten. Dess befolkning är 1.555.039 (2012) invånare. Recife betyder rev på portugisiska och heter på grund av dess korallrev.

Den koloniala Gamla stan är känd för sina många kanaler och 50 broar, och kallas brasiliansk Venedig. Old Town ligger i det centrala området där också de flesta av de historiska och offentliga byggnader i staden. Det är också hamnen i sig, en av de viktigaste i Amerika. Recife är omgiven av tropisk regnskog, och i synnerhet den västra delen av staden en grön lunga.

Den mest moderna och turistiska delen av staden ligger i söder. Den är byggd runt de vackra naturliga stränder och det finns ett bra urval av hotell, restauranger och barer.   De viktigaste stränderna är Manibu, Pina och Brasília Teimosa. Även flygplatsen är här. Shopping Center Recife är ett stort köpcentrum med nästan 500 butiker och alla 10 teatrar.

Men det är inte bara turismen Recife äter. Det finns tusentals företag och en del av staden som kallas ”den digitala porten” på grund av alla mjukvaruföretag finns här.

Recife är staden för dig som vill uppleva den brasilianska karnevalen. Pre-karneval säsongen börjar i december med parader och musik på gatorna, medan den verkliga karnevalen börjar veckan före askonsdagen. Recife har en rik musikalisk och flera musikfestivaler varje år.

Recife International Airport ligger 11 km utanför centrum.