Hyrbil Reus

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Spanien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Reus

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Reus

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Reus genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Reus. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Reus guide

Biluthyrning Reus
Hyrbil Reus

Reus ligger i nordöstra spanska provinsen Katalonien. Provinsen är uppdelad i ett antal ”Comarca” och Reus är huvudstad i ”Comarca” Baix Camp. Staden ligger på en höjd över 100 meter över havet och har ca 110.000 invånare (2011). Avståndet till den närliggande staden Tarragona ligger 14 km och Barcelona 90 km.

Reus grundades i början av medeltiden, men själva staden är till stor del präglas av ett antal stora modernistiska byggnader. Detta beror främst på att vesrdensberømte arkitekten Antoni Gaudi föddes här. Byggnaderna han inte har dragit dig själv, men de flesta av dem är signerade av några av hans elever. De är byggda i en arkitektonisk stil blandning med inredning inspirerad av den katalanska traditionen. Bland de viktigaste är Casa Navas, Casa Rull, Casa Gasull, Casa Pinyol, Casa mun och Xalet Serra – allt konstruerat under perioden ca. Från 1900 till 1910.

Annars Reus erbjuder flera intressanta museer. De mest populära är den Gaudí Centre, tillägnad denna arkitekt, som föddes i staden år 1852. Museet öppnades 2007, ligger på stora torget i Reus. Den innehåller olika föremål från Antoni Gaudí och multimedia presentationer av hans arbete. I byggnaden finns en restaurang, och vid huvudentrén är också turistbyrån som ligger i Reus.

Den närmaste flygplatsen är Reus flygplats, som ligger 7,5 miles sydost om centrum.