Hyrbil Reykjavik

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Island
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Reykjavik

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Reykjavik

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Reykjavik genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Reykjavik. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Reykjavik guide

Biluthyrning Reykjavik

Hyrbil Reykjavik

Reykjavik, Islands huvudstad, ligger på halvön Seltjarnarnes chef för Faxaflói. Staden är också Islands kulturella och finansiella centrum – och också den viktigaste hamnstaden på ön. Över 60% av befolkningen Ö bor i huvudstaden, som har en befolkning på cirka 120 tusen (2010).Staden går tillbaka till slutet av 800-talet, men så sent som 1801 var befolkningen bara ca. 600.

Bland attraktionerna är dess moderna Hallgrimskirkja, som är Islands största kyrka och den helt nya konserthuset och operahuset Harpa (invigdes 2011). Även Perlan – den ursprungliga vattentornet, som 1991 omvandlades till en restaurang och museum, måste nämnas. Den övre är täckt med en glaskula, och här finns en fantastisk utsikt över staden. Annars Alltinget, Islands parlament byggnad från 1881, ett populärt turistmål. Även Nationalmuseum och kulturella centrum (där det är en spännande samling av handstil) är väl värt ett besök.

Den största shoppinggatan Laugavegur Raykjavik är, och du behöver någon speciell rekreation, bör man ta en tur till Nautholsvik långt söder om staden, världens enda uppvärmd stranden.

Landets näst största flygplats – Reykjavík flygplats – den största flygplatsen för inrikestrafik, medan de flesta av de internationella trafiken går från Keflavik flygplats, som är ca. 40 km sydväst om huvudstaden.

Meny