Hyrbil Rio De Janeiro Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Rio De Janeiro Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Rio De Janeiro Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Rio De Janeiro Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Rio De Janeiro Flygplats guide

Biluthyrning Rio De Janeiro Flygplats
Hyrbil Rio De Janeiro Flygplats

Rio de Janeiro / Galeão – Antonio Carlos Jobim International Airport (GIG), även känd som Aeroporto Internacional Galeão ligger 20 km norr om Rio de Janeiro. Det finns fyra busslinjer till och från flygplatsen och Rio de Janeiro, det finns också en buss som stannar vid de största hotellen. Flera bilföretag erbjuder porslin på flygplatsen, det finns budget, Avis, Hertz, lokalisera, Movida, Unidas och Locar Alpha

Flygplatsen är uppkallad efter den brasilianska musikern Antonio Carlos Jobim, som också nämner flygplatsen i låten ”Samba do Avião.” År 2012 besökte 17   491.744 Rio De Janeiro flygplats innebär det en betydande ökning under de senaste åren och det är den näst största i antal passagerare i landet.II samband med fotbolls-VM i 2014 är det nu under renovering. Tam och Gol Airlines är de företag som flyger till de flesta destinationer.

Flygplatsen har ett bra utbud av restauranger och barer och tullfria och andra butiker. Andra bekvämligheter inkluderar en vårdcentral, baby / allrum, apotek, postkontor och skönhetssalong.