Hyrbil Saarbrücken

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Saarbrücken

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Saarbrücken

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Saarbrücken genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Saarbrücken. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Saarbrücken guide

Biluthyrning Saarbrücken
Hyrbil Saarbrücken

Saarbrücken är en stad i delstaten Saarland i sydvästra Tyskland inte långt från Frankrike.Staden ligger i ett tätbefolkat område och har en befolkning på 176.135 invånare (2011).

Saarbrücken brukade vara den industriella nav, särskilt på grund av kolgruvorna i området. Staden och var känd för produktion av järn och stål, socker, öl, keramik, optiska instrument, maskiner och byggmaterial. Men staden har förlorat betydelse som ett industriellt centrum under de senaste decennierna i samband med kolgruvorna förlorade sin lönsamhet.

Historiska landmärken inkluderar Saarbrücken stenbron över Saar (1546), den gotiska kyrkan St Arnual, Saarbrücker Schloss (slottet från 1700-talet) och gamla stan med kallas St Johanner Markt.

Gamla stan är känd för att ha ett antal bra restauranger, mysiga caféer och butiker. En tung man behöver få den vackra barock Ludwigskirche. Europa Galerie är ett köpcentrum som skiljer sig från de flesta eftersom den ligger i en vacker, värdig historisk byggnad.

Under två perioder på 1900-talet (1919-1935 och 1945-1957) var Saarbrücken del av Saar territorium under franska administrationen. På grund av detta och nära Frankrike har behållit en del franska influenser.

Saarbrücken flygplats ligger 11 km från centrala Saarbrücken.