Hyrbil Salvador

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Brasilien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Salvador

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Salvador

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Salvador genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Salvador. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Salvador guide

Biluthyrning Salvador
Hyrbil Salvador

Salvador ligger nordost om Brasiliens atlantkust, och är huvudstad i delstaten Bahia. Staden ligger på en halvö vid ingången till bukten ”Bahia de Todos os Santos”. Staden har 2700 tusen invånare, medan huvudstadsregionen har en befolkning på 3,6 miljoner (2010).

Salvador är ett viktigt kommersiellt och industriellt centrum i norra Brasilien, och har en betydande exporthamn.Staden har ett antal byggnader från kolonialtiden, och är känd för sitt rika kulturliv. I Salvador museer i historien – konst och kultur och karnevaler är populära för både lokalbefolkning och turister.

I mitten av Salvador är uppdelad i två delar, övre och undre. Upper Town ”Cidade Alta” ligger på en 80 meter hög klippa och är associerade med lägre staden ”Cidade Baixa” med transport lyft ”Elevador Lacerda”. I den övre stadens flesta turistattraktioner – inklusive gamla stan ”Pelourinho”, som är en UNESCO: s världsarvslista. Här är en serie av barockkyrkor – inklusive den vackra ”Igreja Sao Francisco” från 1720-talet med sin guldpläterade interiör.

Andra turistattraktioner i Salvador inkluderar palats ”Palacio Rio Branco” från 1549 och fästning ”Forte de Santo Antonio” från 1598. Dessutom erbjuder det sandstränder, vacker natur och bra shopping.

Salvador International Airport ligger 25 miles nordost om centrum.