Hyrbil San Pedro

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Spanien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil San Pedro

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning San Pedro

Hitta det bästa priset på biluthyrning i San Pedro genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i San Pedro. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

San Pedro guide

Biluthyrning San Pedro
Hyrbil San Pedro

San Pedro (eller San Pedro de Alcantara) är en liten stad i södra spanska Andalusien, särskilt i provinsen Malaga på Costa del Sol. Staden är uppkallad efter Saint Pedro de Alcántara. Avstånd österut till den mer kända staden Marbella handlar om. 10 km. Det finns cirka 26.500 invånare i San Pedro (2010).

Till skillnad från Marbella San Pedro är något tydligt turist plats. Det beror främst på den frekventa tendens trafikstockningar i staden, eftersom huvudvägen längs kusten, passerar genom centrum (nya korridor genom tunnlar, men under utarbetande).

San Pedro är en av de få syd-spansktalande städer som har lyckats bevara sin karaktär, och det är i dag en kraftig expansion som pågår runt staden, som så småningom kommer att göra denna stad ett utmärkt semester plats.

Det finns flera sevärdheter i San Pedro, och bland dessa är den romerska badet (”Las Bovedas”) från 200-talet, och ruinerna av den tidiga kristna basilikan ”Vega del Mar” från 300-talet.

Staden Mötet är den vackra strandpromenaden, där det finns många fina barer, kaféer och restauranger. Annars de traditionella tordags marknadsföra en upplevelse i sig, och det finns också många udda butiker kantar de smala gatorna.

Även den berömda Bora Bora Beach Club, där du kan serveras en varierad meny med förfriskningar, är ett populärt turistmål.

Närmaste internationella flygplats är Malaga flygplats, som ligger 65 km nordost om San Pedro.