Hyrbil Sandefjord Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Sandefjord Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Sandefjord Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Sandefjord Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Sandefjord Flygplats guide

Biluthyrning Sandefjord Flygplats
Hyrbil Sandefjord Flygplats

Sandefjords flygplats Torp (TRF) ligger 8 miles nordost om Sandefjord stad och är en av de största flygplatserna i Norge icke-statligt ägda.Det ägs och drivs av det lokala företaget Flygplats AS (där Sandefjord och Vestfold länets nyckelaktörer). Flygplatsen betjänar cirka 1,5 miljoner passagerare per år.

Sandefjord Airport har en landningsbana och banlängd är 2950 meter Omkring 1,5 miljoner passagerare som serveras årligen här.

Stavanger Flygplatsen var ursprungligen en militär flygplats, som har varit öppen för civil luftfart sedan 1958.Det var dock först 1997 när den irländska lågprisflygbolaget Ryanair började visa intresse för Torp, tog utvecklingen riktig fart. Och det är just Ryanair driver för närvarande de flesta linjer här – till ett dussin destinationer runt om i Europa. Dessutom flygbolaget Norwegian Air och det ungerska företaget Wizz Air flygplats.

De offentliga anläggningar är begränsad, men det finns ett litet urval av butiker / kiosker och några restauranger och kaféer i terminalen. Facility är annars gratis trådlöst internet och har även mötesrum för konferenser.

Att ta sig från flygplatsen till centrum, kan du använda buss, tåg eller taxi. Många vill också hyra en bil på flygplatsen, och flera internationella biluthyrningsfirmor representerade – inklusive Avis, Budget, Europcar, Hertz och Sixt.

Det finns inga hotell på flygplatsen, men erbjudandet både i Sandefjord, Vestfold och de andra städerna är bra.