Hyrbil Santiago de Chile

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Chile
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Santiago de Chile

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Santiago de Chile

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Santiago de Chile genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Santiago de Chile. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Santiago de Chile guide

Biluthyrning Santiago de Chile
Hyrbil Santiago de Chile

Santiago, även känd som Santiago de Chile, är huvudstad i Chile. Den har en befolkning på 4.985.893 invånare (2010), det vill säga ungefär en tredjedel av Chiles befolkning.

Bortsett från ett antal byggnader från den koloniala Santiago har en modern känsla. Det ligger vid foten av Anderna och på klara dagar när staden är som värst plågas av smog, kan man se bergen. Urban är regelbunden med en fyrkantig gate nätverk med många parker och grönområden i mellan.

Huvudgatan är den breda Avenida O’Higgins, mest känd som Alameda, som går rakt igenom staden. Mellan detta och Mapocho floden centrum med sådan Plaza de Armas är omgivet av magnifika byggnader som katedralen från 1618 och ärkebiskop och Palace of Justice. Några kvarter bort är presidentpalatset. Två brant porfyrknauser (porfyr: vulkanisk sten), Cerro San Cristóbal och Cerro Santa Lucia, viktiga kända varumärken i staden.

Santiago är landets kommersiella och finansiella centrum och stadens mångfacetterade industri står för över 50% av Chiles totala industriproduktionen. Staden har ofta plågats av jordbävningar, men det innebär också att chilenarna är mycket väl förberedda.

Många använder Santiago som utgångspunkt för utflykter till Anderna. Lika i staden finns det många vingårdar som är värda att besöka, eftersom Chile är ett av världens viktigaste vingårdar.

Arturo Merino Benitez International Airport, även känd som Santiago flygplats, som ligger 20 minuter från centrum.