Hyrbil Sao Paulo Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Sao Paulo Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Sao Paulo Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Sao Paulo Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Sao Paulo Flygplats guide

Biluthyrning Sao Paulo Flygplats
Hyrbil Sao Paulo Flygplats

Sao Paulo / Guarulhos – Governor Andre Franco Montoro International Airport (GRU) ligger 25 km nordost Sao Paulo. Det går både vanliga busslinjer och buss mellan staden Sao Paulo och flygplatsen. De flesta biluthyrningsföretag som presenteras på flygplatsen är Avis, Budget, Hertz, Thrifty, Sixt, Honk, och Zoom Auto Europe biluthyrning.

32.177.594 passagerare besökte Sao Paulo flygplats 2012, innebär att det är den mest besökta flygplatsen i Brasilien.Flygplats poäng mycket dåligt när det gäller punktlighet, kvart av avgångarna är mer än 15 minuter försenade.   Flygplatsen är den viktigaste knutpunkten för flygbolag TAM och GOL. Sedan Brasiliens största flygplats är den internationella nätet väl. En ny terminal är under uppbyggnad (februari 2013).

Sao Paulo Airport har en blygsam valt restauranger, kaféer och barer. Den har en VIP-lounge, affärer, bank, apotek och tullfri butik. Flygplatsen har ett litet hotell, Fast sömn, vilket är perfekt för dem som vill arbeta, vila efter att ha tagit ett bad.