Hyrbil Sapporo

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Japan
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Sapporo

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Sapporo

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Sapporo genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Sapporo. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Sapporo guide

Biluthyrning Sapporo
Hyrbil Sapporo

Sapporo ligger sydväst om ön Hokkaido – och är också huvudstad i provinsen Hokkaido. Staden har knappt 2 miljoner invånare (2010). Sapporo viktigaste näringar   turism och livsmedelsförädling.Flera av Japans största bryggeri ligger i Sapporo. Bland annat blir känd Sapporo Beer produceras här.

Även Sapporo inte mottas formell stadsrättigheter förrän 1922, var det redan klart år 1876 inlämnade ett universitet här. Fram 1972 staden var relativt liten, men i samband med att Sapporo fick i uppdrag att organisera olympiska vinterspelen det året beslöt man att utveckla det till en stor stad. Ett indirekt resultat av stadens olympiska status är den årliga Sapporo Snow Festival, som innehåller en mycket populär tävling isskulptur. Sapporo är överhuvudtaget en typisk vintersportsby, med många möjligheter till olika skidåkning.

Bland sevärdheterna i Sapporo är en liten träbyggnad med ett klocktorn i den norska designen från ca 1870. Det fungerar som en viktig symbolisk byggnad i staden. Annars Shinto tempel Hokkaido Jinju från 1869 ett populärt resmål. Staden har också en vacker botanisk trädgård, och många museer. Den viktigaste av dessa är Hokkaido Museum of Modern Art, Museum of Miyanomori ølmuseet till Sapporo bryggerier.

Sapporo har också egna berömda nöjen rockar – Sapporo – som är en av de största och mest kända av sitt slag i hela Japan.

Närmaste internationella flygplats är New Chitose Airport, vilket är ca. 42 km sydost om Sapporo.