Hyrbil Sarajevo

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Sarajevo

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Sarajevo genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Sarajevo. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Sarajevo guide

Biluthyrning Sarajevo
Hyrbil Sarajevo

Sarajevo är huvudstad och största staden i Bosnien och Hercegovina, och är centralt beläget i landet.Staden ligger i en dal – på båda sidor om floden Miljacka – och är omgivet av berg (som är en del av Dinariska Alperna). Sarajevo har ca 420.000 invånare, medan huvudstadsregionen har en befolkning på 664.000.

Sarajevo är landets ekonomiska, kommersiella och kulturella centrum och en viktig knutpunkt för kommunikationer. Även om staden fortfarande bär tecken på förödelsen av inbördeskriget på 1990-talet, har Sarajevo under de senaste åren blivit ett populärt turistmål.

Sarajevo är känd för sin religiösa mångfalden (judendom, kristendom och islam) och dess mångkulturella samhälle, vilket återspeglas i stadsbilden. Huvudstaden är hem för många moskéer – inklusive kejsaren från 1462, som är en stor turistattraktion. Detta var den första moskén byggdes i Sarajevo.

Andra populära turistattraktioner i staden inkluderar den katolska katedralen från 1889, gamla stan ”Bascarsija”, Nationalmuseet, den turkiska distriktet museet, Judiska museet, Vrelo Bosne Park och Gazi-Husrev-Beg-moskén från 1531 – vilket är en av de finaste exemplen på ottomansk arkitektur.

Den närmaste flygplatsen är Sarajevos internationella flygplats – Butmir, som ligger 12 km sydväst om staden.