Hyrbil Shannon Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Shannon Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Shannon Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Shannon Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Shannon Flygplats guide

Biluthyrning Shannon Flygplats
Hyrbil Shannon Flygplats

Shannon Airport (SNN) – som den irländska kallade Aerfort na Sionna – ligger på Irlands västkust – särskilt i County Clare. Flygplatsen ligger precis intill den lilla staden Shannon, knappt 30 km väster om den mycket större staden Limerick. Flygplatsen byggdes ursprungligen som ett sjöflygplan port med en tullfri zon, som har skapat grunden för ett antal industriföretag och transporter. Shannon Airport är den näst mest trafikerade flygplatsen i Irland.Varje år, nästan 4 miljoner passagerare service här.

Det finns bra bussförbindelser från Shannon Airport till flera irländska städer och dessutom finns det en taxistation precis vid terminalen. Det är också möjligt att hyra en limousine med chaufför, om så önskas.

Ett antal internationella och irländska biluthyrningsföretag finns representerade på Shannon Airport, så det är lätt att hyra en bil om du vill. Man kan i detta fall välja mellan Avis, Budget, Dollar, Thrifty, Dooley biluthyrning, Europcar, Hertz, irländska biluthyrning och National.

Det närmaste hotellet är Shannon Great Southern Hotel, som ligger på flygplatsen. Annars finns det flera fler hotell att välja mellan i närområdet. I terminalen finns flera barer och kaféer, samt en restaurang med självbetjäning med uteservering.

Det finns tre butiker på flygplatsen, inklusive en butik som säljer typiska irländska produkter – samt en skattefri avdelning.