Hyrbil Sharm El Sheikh Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Sharm El Sheikh Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Sharm El Sheikh Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Sharm El Sheikh Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Sharm El Sheikh Flygplats guide

Biluthyrning Sharm El Sheikh Flygplats
Hyrbil Sharm El Sheikh Flygplats

Sharm el-Sheikhs internationella flygplats (SSH) är en modern flygplats som ligger 18 km nordost om Sharm el-Sheik centrum. Flygplatsen servad 7500 tusen passagerare under 2010, vilket gör den till den näst mest trafikerade i Egypten (för Cairo Airport).

Sharm el-Sheikh flygplats har reguljära flygningar till runt 35 internationella destinationer – de flesta i Europa. Flygplatsen öppnades 1968 och har för närvarande tre terminaler. Anläggningar som finns tillgängliga vid terminalerna innefattar Uttagsautomater, caféer, restauranger, valutaväxling, en tidning kiosk, en juvelerare och en souvenirbutik.

Från flygplatsen till centrum finns flera transportalternativ. Man kan ta taxi – eller om man så vill, turist taxi. Den senare är mer bekväm men även dyrare. En är dock garanterad engelsktalande chaufför. En annan möjlighet är transport minibussar som är i vägen.

Om du vill hyra en bil, det finns många möjligheter på flygplatsen, eftersom ett antal av de stora internationella biluthyrningsfirmor har kontor här anställa (Avis, Hertz, Europcar, Sixt och andra).