Hyrbil Egypten

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Egypten

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Egypten

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Egypten genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Egypten. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Egypten guide

Biluthyrning Egypten
Hyrbil Egypten

Egypten ligger i den nordvästra hörnet av Nordafrika – och med en liten del i Asien (Sinaihalvön). Befolkningen är över 83 miljoner (2010) och landet med Afrikas näst folkrikaste. Egyptens yta omfattar cirka 1 miljoner km2, och landet har en gemensam gräns med Libyen, Sudan, Israel och Gazaremsan.Kapital Kairo med sina 16 miljoner invånare i Egypten och Afrikas största stad.Andra stora städer i Egyptens Alexandria, Sharm el Sheikh, Luxor, Suez och Port Said.

Mycket av Egypten är ett ökenlandskap, medan det finns skenande längs världens längsta flod – Nilen – som rinner genom landet, och som har sitt utlopp i Medelhavet.

Egypten är rik på kulturskatter. Några av de äldsta finns här. Mest kända är pyramiderna i Giza – där sådana Besöka den berömda sfinxen och den stora pyramiden av Cheops. Även de gamla templen i Luxor måste nämnas.

Äventyr av annat slag kan erhållas genom att besöka den populära badorten Sharm el-Sheikh, som ligger mellan Aqabaviken och Suez Bay. Det finns också ett paradis för sportdykare jakt efter koraller och mystiska skeppsvrak.

På grund av den ”arabiska revolutionen” i 2011 bör följa de uppdaterade säkerhetsanalyser av utrikesminister.

Egyptens största flygplats är Cairo International Airport, som är ett par mil utanför huvudstaden.Det är också upptagen flygplatser i Alexandria och i Sharm el-Sheikh.