Hyrbil Skiathos

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Grekland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Skiathos

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Skiathos

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Skiathos genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Skiathos. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Skiathos guide

Biluthyrning Skiathos
Hyrbil Skiathos

Skiathos är den mest populära av de sammanlagt över 1.400 öar i Sporaderna, beläget utanför den östra kusten av Grekland.Den har en yta på 47km2 och en befolkning på cirka 6200 (2010).

Turister besöker Skiathos har 70 stränder att välja mellan, och de flesta turister kommer hit bara för att bada, sola och koppla av.

Ön är redan med i cirka 500 f.Kr. Kr., Och spelade en viktig roll under de så kallade persiska krigen.

Längs kusten Skiathos är vitkalkade hotellkomplex i rad, och turister charter från hela Europa fyll hotellrum. Det är också naturliga skönhet av ön, som i många delar domineras av gröna olivträd och tallar. Det finns en brist på historiska platser i Skiathos, men många turister är glada att ta en utflykt till den gamla huvudstaden Kastro som ligger norr om ön. Ligger på en hög klippa gör du här har en underbar utsikt.

Annars kan det nämnas att en del av den berömda filmen ”Mamma Mia!” filmades på Skiathos. Ännu fler scener från filmen är placera även på grannön Skopelos.

3 km nordost om centrum av öns största stad – som helt enkelt kallas Skiathos Town – ligger flygplatsen ”Skiathos Airport”, som också driver den populära närliggande öarna Alonissos och Skopelos. Varje sommar tusentals turister anländer här. Många av öns invånare, turism som en karriär, men arbetar på fastlandet utanför turistsäsongen.