Hyrbil Skopje

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Makedonien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Skopje

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Skopje

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Skopje genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Skopje. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Skopje guide

Biluthyrning Skopje
Hyrbil Skopje

Skopje är huvudstad och största staden i Republiken Makedonien.Dess 668.518 invånare (folkräkning 2006) utgör en tredjedel av befolkningen i det lilla landet.

Staden är belägen i den norra delen av Makedonien, på stranden av floden Vardar och bergen mellan Skopje och Skopska Crna Gora inte långt från gränsen till Kosovo och Serbien.

Folket bodde i området redan 4000 f.Kr.Kr. Staden har en turbulent historia. Det har erövrat flera gånger och var en viktig stad i det ottomanska riket. Skopje utvecklades snabbt efter andra världskriget, men den ekonomiska återhämtningen bröts 1963 då den blev påkörd av en kraftig jordbävning som låter 90 procent av staden i ruiner.

I det gamla Jugoslavien var Skopje en stor producent av järn produkter tills bruket stängdes. Skopje är idag ett viktigt handelscentrum för tobak, ull, frukt och grönsaker som odlas i områden runt staden.

Skopje är att utvecklas som turistmål och under sommarmånaderna, antalet musikfestivaler. I september varje år teaterfestival höll YOTs – Ung Open Theatre. Museer som är värda att besöka är Macadonia museum som berättar om landets historia, och Museum of Modern Art, som också innehåller flera viktiga internationella arbeten.

Skopje ”Alexander den store” International Airport är den närmaste, som ligger 17 km sydost om centrum.