Hyrbil Skövde

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Sverige
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Skövde

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Skövde

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Skövde genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Skövde. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Skövde guide

Biluthyrning Skövde
Hyrbil Skövde

Skövde är en stad och säte för Skövde kommun i Västra Götalands län i södra Sverige. Skövde ligger cirka 150 km nordost om Göteborg, mellan Sveriges två största sjöar, Vänern och Vättern, och har en befolkning på 34.466 invånare (2010).

Skövde historia går tillbaka till medeltiden, men eftersom hela staden brann ner i 1759, med undantag för en grupp av hus som kallas hel kultur Park Reserve, finns det inte mycket som är kvar. Helens gård ligger i centrum skyddas och omvandlas till ett museum. Andra viktiga platser är Hertig Johan torget där Helena basilika.

Staden har goda shoppingmöjligheter, och det största shopping-center är handel med 40 butiker och restauranger ligger vid Hertig Johan rutor.

Volvo är en de största arbetsgivarna och har en lång tradition i Skövde. Orten är känd för att göra de flesta industriella dieselmotorer i världen. Och Volvo entusiaster kan ha det stora nöjet att besöka Volvo i Skövde Industri samt utsikt Volvos utveckling och historia visar också industrialisering Sverige från 1850-talet till idag.

Skövde flygplats är ca 10 miles från Skövde, men för närvarande finns det ingen annan passagerarplan träff. Den närmaste är Jönköping Airport ligger ca 90 km söderut.