Hyrbil Söderhamn

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Sverige
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Söderhamn

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Söderhamn

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Söderhamn genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Söderhamn. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Söderhamn guide

Biluthyrning Söderhamn
Hyrbil Söderhamn

Söderhamn är en stad och en kommun i Gävleborg östra Sverige. Det ligger djupt inne i en fjord från Bottenhavet kallas Söderhamnsfjärden. Staden har 11.761 invånare (2010)

Stadens kända varumärke är Oscar Borg är ett litet slott med vit torn byggdes 1895 på toppen av en kulle nära staden. Tornet är byggt som ett minnesmärke till kung Oscar II av Sverige, men kungen personligen aldrig besökt staden.

Staden grundades 1620 och växte upp runt vapen fabrik Söderhamns gevärsfaktori som öppnade samma år och stängde 200 år senare.Idag kan du besöka Borrhuset tillhörande fabrik och nu omvandlas till ett museum. En annan populär attraktion för besökare är Söderhamn/F15 Flight Museum Air F 15 F med som har en bra samling av äldre flygplan.

Det finns fortfarande några trähus i staden, särskilt runt centrum som är koncentrerad kring shoppinggatan Köpmangatan och vedartade Kungsgatan. Av de äldre trähus kan Eleonora kyrka från 1685 till 1692 och Söderhamns Hall, byggd 1860-69, nämns.

Skärgård med sina 500 öar är en annan attraktion som lockar besökare varje år. Speciellt den romantiska fiskebyn Skärså, populär.

Söderhamns flygplats är en regional flygplats 4 km från Söderhamns centrum. Den närmaste större flygplats är Sundsvall flygplats, 156 km utanför Söderhamn.