Hyrbil Södertälje

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Sverige
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Södertälje

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Södertälje

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Södertälje genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Södertälje. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Södertälje guide

Biluthyrning Södertälje
Hyrbil Södertälje

Södertälje är en stad och säte för Södertälje kommun i Stockholms län och ligger 35 km sydost om Stockholm.Staden har 64.619 invånare (2010) och Mälaren rinner ut i Östersjön via Södertälje kanal. Den har haft stadsrättigheter sedan 1380.

Södertälje är en internationell kommun och detta återspeglas både i näringsliv, kultur och befolkning. Omkring 39 procent av invånarna är av utländsk härkomst, och denna andel ökar med 1,5 procent per år. En viktig invandrargruppen, syrierna, stadens inklusive fem syriska kyrkor och två fotbollslag (8Assyriska FF och Syrianska FC) och även en syrisk   TV-kanal visas över hela världen.Staden har välkomnat fler irakiska flyktingar än USA och Kanada tillsammans.

Kultur i Ytterjärna är en samlingspunkt för kulturlivet i staden med konsertsal, café, teater. En av stadens många museer är Marcus Wallenberg Hall är ett museum av fordon. Här är ett exempel på den första masstillverkade svenska bilder från 1903.

Men det är inte bara historien vi talar om, har lastbilstillverkaren Scania AB fortfarande sin huvudfabrik i Södertälje.

Den närmaste större flygplats är Stockholm-Bromma Airport ligger 39 km nordost Södertälje.Stockholm-Arlanda Airport ligger 74 km från Södertälje.