Hyrbil Sofia Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Sofia Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Sofia Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Sofia Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Sofia Flygplats guide

Biluthyrning Sofia Flygplats
Hyrbil Sofia Flygplats

Sofia flygplats är den största internationella flygplatsen i Bulgarien, som ligger cirka 10 km öster om Sofia centrum.Flygplatsen betjänar 3.300 tusen resenärer årligen (2010), och är ett nav för flygbolagen Bulgarien Air, BH Air och Wizz Air. Det går vecka direktflyg från Sofias flygplats till populära destinationer i Europa som  Wien, Frankfurt, München och Aten.

Sofia flygplats totalrenoverades 2006, medan en ny terminal byggs. Det finns gratis buss mellan flygplatsens två terminaler.

På flygplatsen finns en mängd bekvämligheter för resenärer – inklusive restaurang, kaféer, butiker, kiosk, ATM, valutaväxling, postkontor, informationsdisk, Medical Center och gratis trådlöst internet. Vid terminalen för internationella flygningar är också en större taxfreebutik.

För att komma till huvudstadens centrum, kan man använda buss, buss eller taxi. Det är också planerar en ny tunnelbanelinje mellan centrum och flygplatsen, och det syftar till att   slutföras under 2014.Om du vill hyra en bil i Sofia, kan det vara lämpligt att plocka upp din bil på flygplatsen. Här biluthyrning Europac, Sixt, Thrifty och valet sina kontor.