Hyrbil Bulgarien

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Bulgarien

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Bulgarien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bulgarien genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bulgarien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bulgarien guide

Biluthyrning Bulgarien
Hyrbil Bulgarien

Bulgarien är ett land i sydöstra Europa. Landet ligger på Svarta havets västra strand, och har en gemensam gräns med Rumänien, Turkiet, Grekland, Makedonien och Serbien.Befolkningen är cirka 7700 tusen (2010), och landet har en yta av 110.994 km ². Kapital Sofia (1,2 miljoner invånare) är också landets största stad.Andra större städer är Plovdiv, Varna, Burgas, Ruse och Stara Zagora.

Det officiella språket är bulgariska, skriven med kyrilliska alfabetet. Omkring 10% av befolkningen i stort turkiska som modersmål – och det finns också minoriteter som talar makedonska och romani.

En del av Bulgarien – särskilt i sydväst – domineras av höga berg (högsta punkten är nästan 3000 m) – medan en låg slätter karakterisera områden längs Svarta havets kust, där landets främsta turistattraktioner finns. Ungefär hälften av landets hotell är koncentrerade vid Svarta havet, där vi hittar några av Bulgariens mest populära semesterorter områden. Bland de mest kända är Golden Sands, Sunny Beach och Nessebar (där den äldsta staden är en UNESCO: s världsarvslista).

Bulgariens största flygplats, Sofias internationella flygplats, som ligger nära huvudstaden.Andra viktiga flygplatser Burgas internationella flygplats och Varna flygplats.