Hyrbil Stockholm Skavsta Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Stockholm Skavsta Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Stockholm Skavsta Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Stockholm Skavsta Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Stockholm Skavsta Flygplats guide

Biluthyrning Stockholm Skavsta Flygplats
Hyrbil Stockholm Skavsta Flygplats

Stockholm Skavsta Airport (NYO), tidigare kallad Nyköping-Oxelösunds Flygplats, som ligger 7 km utanför Norrköping och 100 km söder om Stockholm.Det anses vara en av Stockholm fyra flygplatser.Det finns en shuttle mellan flygplatsen och Stockholm, både direkt buss och bussar på vägen. Det finns också en shuttle till Norrköping och Linköping. De fem biluthyrningsföretag som erbjuder sina tjänster på flygplatsen är Avis, Europcar, Sixt, Budget och Hertz.

Under 2010 besökte 2.507.772 passagerare, flygplats, och det är Sveriges tredje största flygplats.Flygplatsen är den viktigaste knutpunkten för Ryanair och lågprisbolag flyger till över 40 europeiska städer. Andra flygbolag som betjänar Stockholm Skavsta Airport är Wizz Air och Gotlandsflyg. År 2012 var terminalen klar.

Stockholm Skavsta flygplats har ett bra utbud av restauranger och barer samt tax-free butiker och andra shoppingmöjligheter. Andra bekvämligheter inkluderar en resedisk och trådlöst internet (inte gratis). Den nyligen Connect Hotel Skavsta ligger 75 m från passagerarterminalen och har konferensfaciliteter.