Hyrbil Stokmarknes

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Stokmarknes

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Stokmarknes

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Stokmarknes genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Stokmarknes. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Stokmarknes guide

Biluthyrning Stokmarknes
Hyrbil Stokmarknes

Stokmarknes är den största staden i Hadsel kommun i Vesterålen i Nordland fylke. Staden har   3198 invånare (2012) finns på Hadseløya.National Highway 82 passerar Stokmarknes

Staden är känd för att vara hem för den snabba vägen. Förutom den Hurtigruten ASA har sitt säte   Stokmarknes, är också en kustnära museum här där man kan få en god uppfattning om Hurtigruten historia.Norges mest kända turistattraktion och stolthet har en historia som går tillbaka till den 2: a Juli 1893 när fartyget DS Vesteraalen för första gången började sträckan Trondheim -Hammerfest.

Kontoren för snabb väg ligger i ärevördiga och gamla lokaler Vesteraalens BDS, medan kustnära museum beläget i moderna lokaler på Hurtigruten bryggor. Museet innehåller även den gamla kustnära ångaren MS ”Finnmarken” från 1956, som är ett helt skepp öppen för besökare.

Vesterålens hisnande landskap har mycket att erbjuda besökare. Det är där den berömda Troll Fjord i Raftsundet ligger. Vesterålen har lite luminans och är perfekt för att observera norrsken. En av de största attraktionerna är valskådning. Vesterålen består av många stora och små öar, och området är perfekt för havskajak. En idyllisk öar ger skydd från havet, men för dem som vill vara mer utsatta för den yttre sidan av Vesterålen perfekt.

5 km norr om Stokmarknes Langøya är Stokmarknes flygplats, Skagen. Det är en av de mest trafikerade regionala flygplatser.