Hyrbil Strömstad

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Sverige
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Strömstad

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Strömstad

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Strömstad genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Strömstad. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Strömstad guide

Biluthyrning Strømstad
Hyrbil Strömstad

Strömstad är en stad och säte i kommunen med samma namn i Västra Götalands län. Det ligger i sydvästra Sverige 25 miles sydväst om Halden Norge.Staden har 6.288 invånare (2010).

Ursprungligen Bohuslän, där Strömstad ligger, norskt territorium. Området överfördes till Sverige genom freden i Roskilde 1658.

Staden var en plats av Sveriges krig mot Danmark-Norge, och mer än en gång erövrades och återerövrade århundradena. Krigaren Karl XII av Sverige använde staden som utpost för sin kampanj mot Norge 1716-1718.

Koster skärgård är också ett populärt turistmål som kan nås med motorbåt från Strömstad. Kostnad består av två stora öar, Nordkoster och Sydkoster, många mindre, obebodda holmar, och representerar Kosterhavets nationalpark. Staden är också känd för sin marina.

Strömstads industrin bygger till stor del på turism och gränshandel från Norge. Trots den låga befolkningen i staden har två systembolog (spritbutik) och en av Skandinaviens största köpcentrum, Nordby Shopping Center. Knappt hade Strömstad bara en spritbutik, men det orsakade trafikproblem nära butiken. Norrmännen har varit kända för att skapa trafikproblem på skärtorsdagen innan påsk när ingen ledig dag Sverige.Som en lösning på problemet höll systembolaget stängt på torsdagar.

Den närmaste flygplatsen är Moss Airport Rygge ligger 55 bort. Göteborg-Landvetter Airport ligger cirka två timmar söder.