Hyrbil Stuttgart

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Stuttgart

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Stuttgart

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Stuttgart genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Stuttgart. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Stuttgart guide

Biluthyrning Stuttgart
Hyrbil Stuttgart

Stuttgart ligger i sydvästra Tyskland och huvudstad i delstaten Baden-Württemberg.Staden är vackert beläget i en sida dal till Neckartal. Stuttgart har en viktig funktion som syd-tyska industriella och kommersiella centrum, liksom en regional kommunikationsnav.

Stuttgart har cirka 600.000 invånare (2010), och är en stor utdanningsby – inklusive två universitet, akademier konst och en Musikhögskolan och teater konst.

Stuttgart grundades ca. 1250 – och var under flera århundraden hemort för grevarna och hertigarna av Württemberg – och från 1806 till Tysklands enande på 1860-talet var staden huvudstad i Konungariket Württemberg.

Också Stuttgart var – precis som de flesta andra stora städer i Tyskland – starkt misshandlade under 2 Världskriget. Vissa historiska byggnader undgick skador – inklusive Stiftskirche från 1321 och Altes Schloss från 1500-talet. Det senare är nu hem till en arkeologisk och historisk museum.

Flera magnifika slott nära Stuttgart bevaras. Detta inkluderar Schloss Rosenstein, där det idag finns en naturvetenskap museum och Neues Schloss.

I centrum finns flera moderna byggnader, som sticker ut – först och främst Neues Rathaus från 1950-talet och Carl-Zeiss-Planetarium på 1970-talet.

Stuttgart har annars ett antal museer och kulturinstitutioner att visa upp. Främst bland dessa är den enorma statliga teatern och konserthuset Liederhalle.

En annan populär turistattraktion i Stuttgart erfarenhet centrum Sl-center (som inkluderar hotell, tema restauranger, teater, biograf, kasino, spa-bad och shoppingmöjligheter). Centret har tre miljoner besökare årligen.

Även den zoologiska-botaniska trädgård Wilhelmina är en stor turistattraktion i Stuttgart. Detta är den största i sitt slag i Europa – inklusive 9.000 olika djur, akvarium med krokodil hall och en stor samling av orkidéer.

Annars Bad Cannstatt – med alla sina kurorter – väl värt ett besök.

Den närmaste flygplatsen är Stuttgart Airport, som ligger 13 km sydväst om centrum.