Hyrbil Svolvær

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Svolvær

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Svolvær

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Svolvær genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Svolvær. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Svolvær guide

Biluthyrning Svolvær
Hyrbil Svolvær

Svolvaer en stad och administrativt centrum i kommunen i Nordland Nordland. Det ligger på Lofoten på den sydöstra sidan av Austvågøy ut över fjorden. Svolvaer stad har 4230 invånare (2012). Tillsammans Svolvær och Kabelvåg ligger 3 mil söder, en ungefär kontinuerlig reglering av cirka 6000 invånare.

Lofoten fisket har traditionellt legat till grund för Svolvær existens. Svolvaer är idag Lofoten största fiskeläge med en mångsidig fiskerinäring och också den viktigaste kommersiella centrum i Lofoten.

Svolvaer är ett viktigt kommunikationscenter med kung Olav väg (E 10) och har en stor hamn med kust av gods rutter och lokala båtar och uttrycka Vesterålen, Narvik och Bodö.Platsen s och anhalten för Hurtigruten Bergen – Kirkenes.

Svolvaer är en bra bas för att uppleva den episka natur Lofoten med stränder, hav och berg. Men Svolvær och Kabelvåg erbjuder också utmärkta kulturella och konstnärliga möjligheter och lockar många konstnärer. Vid Coastal Voyage kaj torget är Lofoten Kultur som har ett komplett program med konserter och föreställningar under hela året. I Kabelvåg är Nordland Konst och Film School och flera gallerier och museer. North norske konstnären Centre ligger i Svolvaer. Sångare och låtskrivare Kari och Lars Bremnes kommer från staden.

Svolvaer flygplats ligger Helle, ca. 6 km öster om Svolvaer.