Hyrbil Szczecin Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Szczecin Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Szczecin Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Szczecin Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Szczecin Flygplats guide

Biluthyrning Szczecin Flygplats
Hyrbil Szczecin Flygplats

Szczecin-Goleniów är ”Solidaritet” Airport (SZZ) ligger precis utanför den lilla staden Goleniów och 45 km nordost om Szczecin.Det finns goda bussförbindelser från flygplatsen till staden som Goleniów, Karlino, Ploty, Nowogard och Koszain. Szczecin är den största flygplatsen för staden, och det finns flygplatstransfer i samband med ankomst och avresa. Fyra bilföretag presenteras på flygplatsen, det är Hertz, Europcar, Sixt och Avis.

Flygplatsen byggdes 1956 i mitten av det kalla kriget, och var i princip en militär flygplats. Under senare år har det renoverats och har bra faciliteter.   Under 2011 var 258 217passasjerer besökte Szczecin flygplats vilket innebär en minskning jämfört med året innan.

Szczecin Airport har charter turer till Egypten, och reguljära flygningar till London, Liverpool, Edinburgh, Dublin, Oslo och Stavanger.Det är Lågprisflygbolag Ryanair, som serverar de flesta destinationer.

Flygplatserna har ett café, pub och tullfri butik. Dessutom kan det ge kapell, post, apotek, VIP Lounge, smøterom Center och en turistbyrå.  Det är ett hotell 1 km utanför flygplatsen, är det Pilot Hut Motel.