Hyrbil Thassos

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Grekland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Thassos

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Thassos

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Thassos genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Thassos. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Thassos guide

Biluthyrning Thassos
Hyrbil Thassos

Thassos (Thásos) är en populär grekisk ö i norra Egeiska havet, särskilt utanför Trakien landskapet. Landskap av Thassos är ganska kuperad och de högsta topparna är över 1000 m Högsta torn Ypsario (1045 m). Thassos har en yta på 380 km2 och en befolkning på 14.000 (2010). Öns största stad, även kallad Thassos, vistas drygt 3.000 invånare.

Thassos har några jordbruks-och industriell verksamhet, där de viktigaste produkterna är honung, oliver och vin. Dessutom, en del av ön driftspersonal används som fiskare, och att det finns flera rika marmor gruvor där. Man känner att det har förekommit aktivitet på Thassos marmor sedan antiken. Halvön Aliki, som är skyddad, kan du fortfarande se resterna av en gammal marmor stenbrott.

Annars är det turismen som är den viktigaste industrin i Thassos. Bland de största attraktionerna finns ett antal fantastiska stränder och flera kloster och pittoreska byar.

I Thassos Town är ett intressant historiskt museum, och bredvid det är ett utgrävning där man kan se ruinerna av en stadsdel från antiken. En stig leder härifrån upp till ruinerna av slottet ”Akropolis” (ca 500 f.Kr. Kr.) Och Temple ”Athena” (ca 600 e.Kr. Kr.), Båda belägna på en kulle med fantastisk utsikt över staden.

Den närmaste flygplatsen är Kavala International Airport – ”Megas Alexandros”, som ligger utanför staden Kavala på det grekiska fastlandet.Härifrån kan du ta en färja ut till Thassos. Restiden är 1 timme.