Hyrbil Tirana Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Tirana Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Tirana Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Tirana Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Tirana Flygplats guide

Biluthyrning Tirana Flygplats
Hyrbil Tirana Flygplats

Tirana International Airport Moder Teresa (TIA) ligger 17 km nordväst om Albaniens kapital.Det ligger i byn Rinas och kallas därför Rinas internationella flygplats. Det finns en buss en gång i timmen mellan flygplatsen och Tirana. Taxi och ett bra alternativ. De flesta biluthyrningsföretag som erbjuder sina tjänster på flygplatsen är Sixt, Avis, Eurocar, Europcar, Albanien biluthyrning, LE Interprise, Albanien flygplatsen Hyr en bil och Hertz.

Tirana International Airport är Albaniens enda internationella flygplats. Kommunismens fall har lett till politisk och social förändring, och därför behöver öka kapaciteten. Flygplatsen var så renoverades mellan 2005 och 2008. Mellan 2005 och 2010 fördubblades antalet passagerare, och 2011 besökte 1.817.073 passagerare flygplatsen.År 2001 heter Tirana International Airport efter Moder Teresa. Det tjänar över 30 europeiska destinationer.

Flygplatsen har fyra olika barer och kaféer och en restaurang. Det har och taxfree-butiker och andra shoppingmöjligheter, inklusive en smycken butik. Trådlöst internet är gratis och inkluderar företag och VIP-lounge.