Hyrbil Toledo

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Spanien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Toledo

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Toledo

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Toledo genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Toledo. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Toledo guide

Biluthyrning Toledo
Hyrbil Toledo

Toledo ligger i centrala Spanien På stranden av floden Tajo – ca. 70 km sydväst om den spanska huvudstaden Madrid.Staden har ca 83.000 invånare (2011), och är huvudstad i den autonoma regionen Kastilien-La Mancha.

Toledo är en mycket gammal stad, den hade en viktig position som redan under romartiden. Staden hade annars sin stora glansdagar i slutet av medeltiden, när det var Spaniens näst största (efter Córdoba ) – och befolkningen bör då ha varit nästan 200.000.

Toledo är särskilt känd för sin stålproduktion, och här har gjorts svärd och knivar kontinuerligt sedan romartiden. Idag är det turismen som har tagit över som den primära inkomstkällan.

De flesta historiska sevärdheterna i Toledo ligger i den gamla staden – ett vackert belägen på en klippa. Runt centrum är en stor del av de dubbla väggarna i medeltida välbevarade – och inom väggarna, finner vi många exempel på den stora moriska och judiska arkitektur längs de pittoreska, smala gatorna.

På den högsta punkten sitter den imponerande Alcázar. En annan dominerande byggnaden är femskipede katedralen i gotisk stil, uppförd mellan 1226 och 1493. Det är känt från ett avstånd på grund av dess två torn, och inuti katedralen kan du uppleva flera stora arbeten, bland annat den berömda El Greco. Det finns annars en privat El Greco-museet i Toledo.

Över floden Tajo kan gå upp ett par mycket gamla broar. Den mest kända av dessa – Alcántarabroen – byggdes av romarna och sedan 800 är ombyggd av morerna. Toledos gamla stadskärna är full av UNESCO: s världsarvslista.

Den närmaste flygplatsen är Madrid-Barajas internationella flygplats, som ligger ca 98 km nordost om Toledo.