Hyrbil Toulouse

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Toulouse

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Toulouse

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Toulouse genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Toulouse. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Toulouse guide

Biluthyrning Toulouse

Hyrbil Toulouse

Toulouse ligger i sydöstra Frankrike – I regionen Midi-Pyrénées – där det är huvudstad i Haute-Garonne.Avstånd söderut till gränsen mot Spanien och Andorra handlar om. 175 km.Staden är kopplad både till floden Garonne och Canal-du-Midi (som förbinder Medelhavet med Biscayabukten). Ungefär. 415.000 invånare i Toulouse (2010). Om det bedöms förorter, en befolkning öka till cirka 800.000.

Med sitt läge mitt emellan Medelhavet och Biscayabukten har Toulouse alltid varit en viktig trafik knutpunkt. Stadens näringsliv på senare tid har varit starkt kopplad till näringslivet. Det har varit särskilt viktigt flygplan – eftersom den huvudsakliga basen för flybrikken Airbus i Toulouse. Dessutom har det investerats i utbildning och Toulouse fick sin eget universitet redan 1230.

Bland attraktionerna i staden kan visa att det finns flera intressanta museer, däribland “Musée des Augustins” (ursprungligen ett Augustinian från 1400-talet), som har en stor samling av skulpturer från romartiden och medeltiden. Även vissa arkitektoniska pärlor nämnas, bland annat den medeltida romanska basilikan St Sernin. Andra medeltida kyrkor är jakobinska kyrkan och S: t Etienne-katedralen började senare på 1100-talet. Village Hall från 1700-talet är också ett populärt resmål.

Annars Canal du Midi en stor attraktion – kanalen som byggdes redan på 1600-talet, så att floden Garonne, som rinner ut i Medelhavet, var associerad med Atlanten, Biscayabukten. Kanalen går mellan Toulouse och Bordeaux.

Den närmaste flygplatsen är flygplatsen Toulouse-Blagnac ligger 6,7 km nordväst om staden.

Meny