Hyrbil Tours

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Tours

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Tours

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Tours genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Tours. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Tours guide

Biluthyrning Tours
Hyrbil Tours

Turer ligger i centrala Frankrike, ca. 240 km sydväst om Paris – Och är huvudstad i departementet Indre-et-Loire.Stadens viktigaste artärer –   Loire – är också Frankrikes längsta flod.Dess befolkning är omkring 140.000 (2010), och man uppskattar förorter – stigande befolkning till över 300.000.

Turer är både en viktig knutpunkt i denna del av landet – och en stor industristad. Detta är särskilt kemi-och läkemedelsindustrin samt textil tillverkning.

Tours är en gammal stad, som hade en viktig position i det romerska riket under de första århundradena av den kristna eran. Annars 732 ett viktigt år i dess historia. Charles Martel besegrade när en stor arabisk armé mellan Tours och Poitiers. Staden upplevde en period av expansion under senmedeltiden och renässansen, men upplevde en betydande nedgång i slutet av 1600-talet.

Mycket av de gamla byggnaderna förstördes under 2: a Världskriget, men ett antal viktiga byggnader undvek fortfarande allvarliga skador. Därför Tours har fortfarande många arkitektoniska sevärdheter från glansdagar under medeltiden och renässansen – särskilt i den gamla staden vid floden Loire. Detta inkluderar den gotiska katedralen St Gatien – byggda under perioden 1170-1547, St Julien kyrkan från mitten 1200-talet och Ärkebiskopens palats från 1600-talet som nu rymmer ett intressant museum för konst.

Den närmaste flygplatsen är Tours Val de Loire flygplatsen, som ligger 6 km nordost om staden