Hyrbil Ústí nad Labem

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Ústí nad Labem

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Ústí nad Labem genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Ústí nad Labem. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Ústí nad Labem guide

Biluthyrning Ústí nad Labem
Hyrbil Ústí nad Labem

Usti nad Labem (tyska: Aussig) är en stad i Tjeckien.Staden ligger där floden Bílina rinner ut i Elbe norra delen av landet, 20 km från gränsen till Tyskland på E55 mot Dresden.Staden har en befolkning på 95 464 (2010) invånare.

Floden Elbe är en stor knutpunkt i Europa. Förutom att vara en aktiv flod hamn, är Ústí nad Labem också en viktig järnvägsknut. Det är en viktig industristad i tillverkning av gödningsmedel, färgämnen, glas, porslin, fett och olja produkter och maskiner är skrivna källor hänvisar till staden som ett handelscentrum redan 993

Ústí är ett centrum för turism på grund av den romantiska landskapet i Bohemian högländerna och Ceske Svycarsko nationalpark. Střekov slott ligger i en förort söder om staden. Mariansky bro av stål öppnades 1995, har fått mycket uppmärksamhet, uppkallad International Association for Broar och Anläggning det en av de 10 bästa strukturerna i världen.

De närmaste flygplatserna är planerad till Prag Václav Havel flygplats (cirka 100 km) eller Dresden flygplats i Tyskland (75 km).