Hyrbil Varna

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Bulgarien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Varna

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Varna

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Varna genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Varna. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Varna guide

Biluthyrning Varna
Hyrbil Varna

Hamnen Staden ligger nordost om Varna Bulgarien Svarta havet, och är administrativt centrum i provinsen ”Varna Oblast”.Varna har cirka 330.000 invånare (2011), och är den 3: e största stad – efter Sofia och Plovdiv.

Staden har ett rikt kulturliv med teater, opera, konstgallerier och museer, och ett antal historiska byggnader. Varna är känd för sina många årliga festivaler – däribland en teater och flera musikfestivaler.

Passagerare som reser till Varna har du tillgång till en mängd vackra stränder, och dess ekonomi bygger till stor del på turism, särskilt charter turister till solen och stranden semester. Från hamnen finns också färjor till sådana Istanbul i Turkiet och oddessa i Ukraina.

En stor turistattraktion i Varna är den ortodoxa katedralen ”Holy Assumption” från 1880-talet, vilket är en av de största i landet. Detta är en monumental byggnad med inredning som har vackra väggmålningar och imponerande träsniderier.

Även en turistmagnet i Varna är parken ”Seaside Park” som ligger vid staden stranden. I parken kan du besöka Sjöfartsmuseet, ett naturhistoriskt museum, akvarium, planetarium och ett zoo. Det är också möjligt att se delfinshow i parken.

Varnas internationella flygplats ligger 8 miles nordväst om centrum.