Hyrbil Warszawa Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Warszawa Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Warszawa Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Warszawa Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Warszawa Flygplats guide

Biluthyrning Warszawa Flygplats
Hyrbil Warszawa Flygplats

Warsaw Frederic Chopin Airport (WAW) – uppkallad efter den världsberömda kompositören – ligger 10 km sydväst om Warszawa centrum.Flygplatsen betjänar över 8 miljoner passagerare årligen.

Flygplatsen har varit på samma plats sedan 1910, och sedan 1934, Polens största flygplats här. Enligt 2 Världskriget var helt förstörd av bomber, men en ny internationell terminal stod färdig 1969. Den nuvarande terminalen byggdes 1992 för att separera inhemsk och internationell trafik.

En helt ny flygplats stod färdig 2008, 40 km norr om Warszawa – och det fungerar som lättnad flygplats för den största flygplatsen, särskilt när det gäller chartertrafik. Det kommer så småningom att kunna hantera 2300 tusen passagerare.

Ett antal flygbolag, såväl som polska internationella, driver ett stort antal reguljära flygningar till destinationer i hela Europa.

Det finns ingen tågförbindelse från flygplatsen till centrum av Warszawa, men tjänsten buss är bra – och du kan också ta en taxi. Om du vill hyra en bil i Warszawa, flera internationella biluthyrningsföretag på flygplatsen dess dotterbolag – däribland Avis, Budget, Europcar, Hertz och National.

Warsaw Airport har en användbar utbud av butiker, restauranger och barer. Det finns också två internet caféer på flygplatsen. Dessutom finns konferensrum, informationsdisk, banker, bankomater, växlingskontor, postkontor och vårdcentral.

Nära flygplatsen, finns det två mindre hotell – Falcon Transit Hotel och Courtyard by Marriott. Annars urvalet av hotell stora och varierade i och runt Warszawa.