Hyrbil Winnipeg

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Canada
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Winnipeg

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Winnipeg

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Winnipeg genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Winnipeg. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Winnipeg guide

Biluthyrning Winnipeg
Hyrbil Winnipeg

Winnipeg är huvudstad och största staden i provinsen Manitoba i Kanada med en befolkning på 730.018 invånare (2011).Det ligger vid sammanflödet av Red River och Assiniboine möts i mitten av Kanada.

Den första europé som kom hit var Sieur de La Verendrye, en fransk officer som kom till området i 1738.  Men Winnipeg var redan en viktig handelsplats för ursprungsbefolkningar innan européerna kom. Idag är staden en av Kanadas viktigaste kommersiella, finansiella och industriella centrum.

Winnipeg har en mycket väl utvecklad konst och kultur med sin egen symfoniorkester och Royal Winnipeg Ballet är Kanadas äldsta balettkompani. Winnipeg är känd för sina många film-och reklambyråer produktion och en stor oberoende film gemenskap. Winnipeg tre största scenkonst handelsplatser är Centennial Concert Hall, Manitoba Theatre Centre (MTC) och Pantages Playhouse.

Staden är känd för sina många festivaler. En av dem är Folklorama är den största och äldsta mångkulturella festivalen i världen. Winnipeg Fringe Theatre Festival är den näst största alternativa teaterfestival i Nordamerika som The Winnipeg International Writers Festival ger författare från hela världen till Winnipeg för workshops och avläsningar.

Winnipeg James Armstrong Richardson internationella flygplats ligger 10 km från staden.