Hyrbil Wrocław

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Polen
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Wrocław

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Wrocław

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Wrocław genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Wrocław. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Wrocław guide

Biluthyrning Wrocław
Hyrbil Wrocław

Wrocław (tyska: Breslau) ligger i Polens sydvästra hörn – och har ca. 633.000 invånare (2010). Oder flod delar staden i två, och har varit genom historien Wroclaw pulsåder, och också gjort staden en viktig centraleuropeiska flod hamn. Under år 2000, Wrocław fira 1000. År.

Wroclaw är en av Polens viktigaste industristäder – inklusive stor produktion av bilar, bussar och bilar järnväg.Bland de större industriella grupper som har etablerat sig i Wrocław, Siemens och Volvo. Annars staden känd för sina högskolor och universitet, däribland Wroclaws universitet – inrättades 1702.

Liksom de flesta andra polska städer var svårt skadade under Wrocław 2 Världen – särskilt i krig tjuder. Flera av de stora historiska byggnader byggs (som kopierar den gamla) under efterkrigstiden. Detta inkluderar katedralen i 1100-talet. Det finns dock få historiska byggnader som skonades under bombningarna, inklusive den vackra St Idzis kyrkan från 1230 – som nu Wroclaw äldsta bevarade byggnader. En attraktion i sig är den så Domkirkeøya – ursprungligen en ö i floden Oder som nu är ansluten till fastlandet. Förutom katedralen hittar vi sådana stadens botaniska trädgård här (byggd 1811).

På södra stranden av floden Oder är Wroclaw gamla vallarna, och inom dessa finns flera bevarade – och en del återställas – medeltida byggnader. Dessutom finner vi den gamla marknaden här – förutom den ombyggda Elisabeth kyrka med sin 83 meter höga tornet. På vallarna kan annars uppleva den speciella syn av den historiska målningen Panorama Raclawicka – ursprungligen målade i staden Lviv i 1894, men flyttade till Wroclaw i 1945. Det bildar en cirkel med en omkrets på så mycket som 120 meter, och utgör en viktig historisk händelse.

Populära turistattraktioner är Nationalmuseum annat – till exempel har en stor samling av medeltida konst och arkitektur museum – med en avdelning som visar återuppbyggnaden efter kriget.

Den närmaste flygplatsen är Copernicus Wrocław Airport, som ligger ca 10 km sydost om staden.