Hyrbil Aalborg Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Aalborg Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Aalborg Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Aalborg Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Aalborg Flygplats guide

Biluthyrning Aalborg Flygplats
Hyrbil Aalborg Flygplats

Ålborgs flygplats (AAL) ligger 6 miles nordväst om Ålborg centrum, och Danmarks s 3. största flygplats.På årsbasis, trafikerar flygplatsen cirka 1,4 miljoner passagerare.

Flygbolagen Air Norge, Atlantic Airways, Cimber Sterling, Norwegian och SAS har regelbundna flygningar från Ålborgs flygplats till destinationer som Oslo, Köpenhamn, Amsterdam, Malaga och London.Dessutom finns det flera sommarlinjer och vingar charter.

Flygplatsen öppnades 1938, och har för närvarande en terminal med 6 ”portar”. Den planerade utbyggnaden av terminalbyggnaden och parkering – som kommer att slutföras under 2013. Dessutom är det tänkt att byggas ett hotell i anslutning till flygplatsen.

Ålborgs flygplats erbjuder resenärer bekvämligheter såsom restaurang / café, kiosk, bankomat, lekrum, tax-free, mötesrum, gratis internet (Wi-Fi) och utsikt balkong.

Att ta sig från flygplatsen till centrum av Ålborg kan utnyttja transport som taxi, buss eller hyrbil. Välkända biluthyrningsföretag som Hertz, Avis och Europcar har kontor på flygplatsen.