Hyrbil Abrantes

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Portugal
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Abrantes

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Abrantes

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Abrantes genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Abrantes. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Abrantes guide

Biluthyrning Abrantes
Hyrbil Abrantes

Abrantes är en liten stad som ligger i centrala Portugal.Staden har ca. 18.000 invånare – och är centrum för Abrantes kommun, som har en total befolkning på cirka 40.000. Abrantes hör annars förvaltningsområdet Distrito de Santarém. Floden Tejo, som rinner genom staden, är farbar för små fartyg här och ner till kusten.

År 1173 slottet nämnda Abrantes, och detta beräknas sedan som den historiska utgångspunkten. Stadens största attraktion är Fortaleza de Abrantes (eller Castelo de Abrantes), byggd på 1300-talet på ruinerna av det gamla slottet. Fästningen var den medeltida förstört av en jordbävning, men byggdes under 1500-talet. Innanför murarna finns flera byggnader, däribland tidigare kyrkan Santa Maria de Castelo från 1500-talet, som idag inrymmer museet ”Don Lopo de Almeida Museum” – uppkallad efter en av områdets mäktigaste familjer. Medlemmar av Almeida familjen begravd i kyrkan. Det finns också flera intressanta konstverk – både målningar och skulpturer.

Annars finns det ett antal natursköna kyrkor i den lilla staden. Mest besökta är den vackra medeltida kyrkan ”Iguja de São Vicente”. Även runt staden finns ett antal arkitektoniska sevärdheter – inklusive slott ”Castelo de Almourol” – som är ca 10 km från centrum.

På stranden av floden Tejo, tog det en stor, vacker park – kopplat till den imponerande vattenparken Aquapolis. Detta är en av Abrantes ”mest populära turistmål, särskilt för familjer.

Närmaste internationella flygplats är Lisbon Portela Airport, som ligger 140 km sydväst om Abrantes.