Hyrbil Ålesund

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Ålesund

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Ålesund

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Ålesund genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Ålesund. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Ålesund guide

Biluthyrning Ålesund

Hyrbil Ålesund

Ålesund på västkusten i Møre og Romsdal län och har 44.000 invånare (2012). Staden ligger i Sunnmøre är Norge 11 största stad.

Ålesund är en viktig handels-och kulturellt centrum i regionen, har också en viktig exporthamn – där exportvarorna är främst fisk och fiskprodukter. Fartyg som trafikerar “Hurtigruten” (som löper mellan Bergen – Kirkenes) anländer till hamnen i Ålesund dagligen och på sommaren kan du ta Hurtigruten från Ålesund till Geiranger.

Staden sträcker sig över flera öar, och stadens centrum Aspøya och Nærvøya.Ålesund drabbades av en brand i 1909, och mycket av staden förstördes. Idag är staden känd för sin Art Nouveau arktiektur med torn, spiror och ornament.

Några populära turistattraktioner i Ålesund inkluderar Ålesunds kyrka från 1909 Ålesund Museum – med sina historiska utställningar, jakt, fiske och sjöfart, Medeltidsmuseum med sina arkeologiska utgrävningar, fiske Museum, Sunnmøre Museum – ett friluftsmuseum / hembygdsgård med utställningar av hus och båtar, Borgund kyrkan – med sin kärnverksamhet medeltida och Konstmuseet KUBE.

3 km väster om centrala Atlanterhavsparken, som är Ålesunds akvarier. Detta är en av norra Europas största saltvattensakvarium, där besökare kan läsa mer om djurlivet i Atlanten.

Ålesund Vigra Airport ligger på ön Vigra – 18 km nordväst om centrum.Det finns väg till flygplatsen via två undervattenstunnlar.

Meny